Egyedi karikagyűrű egy életre tervezve

A karikagyűrű pár. A hűség, a szeretet és a végtelenség szimbóluma. Kapcsolatotok egyediségének, házasságotoknak jelképe. A Ti karikagyűrűitek, amik csak Nektek készültek. A karikagyűrűk, amikben benne van közös történetetek és tovább kísérnek Titeket holtodiglan, holtáiglan. A gyűrűk, amiket hetek óta újra meg újra elővesztek a dobozból, izgatottan várva, hogy végre egymás ujjára húzhassátok őket.

Életre szóló garancia

Karikagyuru-par-sarga-feherarany

Kövek kihullása, visszafoglalása

Amennyiben egy/vagy több kő kiesik a karikagyűrűből DÍJMENTESEN cseréljük és visszafoglaljuk.

Újrafényezés

A karikagyűrű felületén keletkezett karcok kipolírozása, a matt felületek újramattítása a vásárlók igényei alapján, akár évente DÍJMENTESEN.

Méretre igazítás

A méretre igazítható gyűrűknél 1 méret változás esetén a gyűrűk helyes méretre igazítása DÍJMENTESEN.

Balogh István órás és ékszerész - Balo-Gold

A munkámmal azt szeretném megmutatni, hogy Magyarországon is lehet piacképes manufakturális ékszereket előállítani. Kövekkel kirakott ékszerek esetében is lehet olyat alkotni, amelyekből garantáltan nem hullik ki a kő.

Balogh István

ékszerész

Az ékszerek végigkísérik az életünk minden fontos állomását. Az ékszervásárlás egy különleges alkalom, melyet szeretnénk a vevőink számára igazán emlékezetessé tenni. Ezért az általunk készített egyedi karikagyűrűkre életre szóló garanciát vállalunk.

Esküvő Classic Fotózás Alexával és Johnnyval a Kőrishegyi Levendulásban